Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lola története és képei - GAZDIS!

Lola története:


Gazdija nemrég meghalt és az utódok beadták őt a menhelyre. Akkor igy nézett ki:

Ugribugri, életvidám kislány volt, aki alig várta, hogy vigyük ki egy kicsit sétálni. Egy ilyen szépséget hamar örökbefogadnak, nem kell érte aggódnunk gondoltuk és igy is lett. Lolát egy szerdai napon el is vitték, útjuk egyenesen a kutyakozmetikába vezetett, ahol megfosztották ékességétől, gyönyörű bundájától.
Pénteken Lola visszakerült a menhelyre. Indok: "ez a kutya teljesen depressziós, nem eszik, mintha nem is lenne...ilyen kutya nem kell nekünk...."

Lola valóban 2 nap alatt mély depresszióba esett. Először a gazdi elvesztése, utána a megnyirás, egy csúnya megfázás és ki tudja az új "gazdik" mi jót tettek még vele.10 napig nem evett, teljesen maga alatt volt. A menhelyen a többi kutya kishiján széttépte, mert ugye a falkatörvények azt diktálják, hogy a gyengét, a beteget likvidálni kell a falkából. Igy lett Lola a mi közvetitett kutyánk. Egy hónap alatt szépen meggyógyult, életkedve visszatért, egy igazi huncut kislány lett belőle. Reményeink szerint hamarosan Németországba utazik egy álomgazdihoz.

Lola január elején beköltözött végleges otthonába, Németországba. Nagyon szeretik őt, beiratkoztak egy kutyaiskolába is, ahol Lolát nagyon tehetségesnek tartják és szépen fejlődik.

Boldog gazdis életet Lolácska!

 

Fényképek